Schoonmaken is een vak

Schoonmaken is een vak. Onze medewerkers zijn betrokken en goed opgeleid. Behalve dat ze hun werk zorgvuldig uitvoeren, kunt u erop vertrouwen dat er zorgvuldig met uw spullen wordt omgegaan.

De mensen die bij u komen schoonmaken zijn vakmensen. Daarnaast ziet u vanaf de start steeds dezelfde gezichten; we vinden het belangrijk om met dezelfde krachten op een project te werken. U heeft dan één aanspreekpunt en de schoonmaker is vertrouwd en bekend met de situatie bij u ter plaatse. Deze medewerker handelt volgens het schoonmaakplan, zoals dat bij de start van een project is opgezet.

Vakwerk

Vakwerk is geen half werk. Onze medewerkers weten van aanpakken, maar werken secuur en efficiënt. En hoewel elk kantoor weer anders is, zijn ze voldoende ervaren om uw collega's elke keer weer te verrassen op een blinkend schone werkplek. Want een schone en frisse omgeving werkt wel zo lekker.

Schoonmaakfrequentie

Hoe schoon wilt u het hebben en hoe frequent is een schoonmaakbeurt nodig. U bepaalt, maar wij denken graag mee. We kunnen u adviseren welke frequentie én hoeveel tijd we aan uw werkomgeving moeten besteden voor een goed resultaat. Daarbij denken we in felxibele oplossingen; zo kan het gebeuren dat we u adviseren de keuken en toiletgroep in een korte, extra frequentie mee te laten lopen.

Vloeronderhoud

Eén van onze specialismen is vloeronderhoud. Hiervoor hebben we moderne apparatuur tot onze beschikking, waarmee we met een minimum aan overlast snel en grondig veelgebruikte vloeren kunnen reinigen. Praktisch voor intensief gebruikte bedrijfsvloeren en publieke ruimten. Na beoordeling ter plaatse kunnen wij u van een praktisch advies op maat voorzien.

Werken bij 
P. de knecht

Meer weten?