Glashelder resultaat

De Knecht werkt uitsluitend met ervaren en gediplomeerde glazenwassers voor een grondige schoonmaak van uw ramen. 

We hechten grote waarde aan een prettige, langdurige werkrelatie met de opdrachtgever. Goede afspraken, een uitstekende kwaliteits/prijsverhouding en korte communicatielijnen dragen daar aan bij. Wij werken alleen met biologisch afbreekbare en milieuvriendelijke producten. Wij verzorgen glasbewassing en gevelreiniging vooral in Papendrecht en aanliggende gemeenten. 

Vakmensen

Ga er maar aanstaan: altijd buiten in weer en wind. Ruiten zijn soms moeilijk bereikbaar, maar toch altijd een blinkend resultaat. Onze glazenwassers zijn vakmensen. Gediplomeerd en ervaren weten ze efficiënt en nauwkeurig elke klus te klaren. Op vaste tijden ziet u ze verschijnen om uw ramen en kozijnen weer een stralend helder aanzicht te geven.

Osmose

Indien mogelijk werkt De Knecht met Osmose water. Osmose water is milieuvriendelijk, tast uw verfwerk niet aan en droogt streeploos op. Dankzij Osmose water is nazemen niet meer nodig en kunnen wij tot 15 meter hoog met een telescoopstok uw ramen reinigen.

Speciale projecten

Heeft u een mooi uitzicht, maar een lastig te bereiken raampartij? Geen probleem, ook uitdagingen in glasbewassing gaan we graag aan. Met onze telescoopreinigers of een hoogwerker zorgen we voor een glashelder eindresultaat. Ook voor intensieve projecten die speciale glasreiniging vereisen, kunt u op onze expertise vertrouwen.

Werken bij 
P. de knecht

Meer weten?